fbpx

Snowboard

Snowboard er for fartdjævle og modige sjæle, som ikke er bange for at kaste sig ud i denne ekstremsport. Er du en af dem, som har mod på at få luft under vingerne og suse igennem sneen, så er Snowboard-linjen lige noget for dig. Sammen med dine venner kan I øve jer på nye tricks og forbedre jeres teknikker. 

Hvorfor ikke udnytte året på efterskolen til at blive ørn til snowboarding, så du kan blære dig på din næste skiferie.

VI TAGER PÅ SKIREJSER!

Uanset om du er erfaren eller nybegynder, er der plads til dig på Snowboardlinjen. Vi skal nok få sat turbo på din udvikling!

Undervisningen er bygget op om tre skiture til Alpendorf i Østrig. Her får du chancen for at nørde dine egne snowboardfærdigheder, finpudse din teknik og lære nye tricks. Du kommer hurtigt til at føle dig hjemme i sneen – også selvom du aldrig stået på snowboard før. Hvis det er din første gang på snowboard, får du desuden tilknyttet en instruktør.

På alle skiture bor vi på det samme ungdomshotel, så du kommer til at føle dig helt hjemme i området, kende instruktørerne og selv blive en del af det lokale skisportsmiljø. Turene i sneen skal også sikre et stærkere sammenhold med dine kammerater, hyggelige timer på hotellet og helt nye oplevelser!

Linjefaget har en egenbetaling på 16.500 kr.

SIKKER PÅ BOARDET

Vi sender dig selvfølgelig ikke ud i sneen med boardet under fødderne, før vi har sikret, at du har styr på sikkerheden og teknikkerne. Derfor får du også undervisning i, hvordan du sikkert skal begå dig ude i snelandskabet. 

Skolen har en masse udstyr, som du kan låne – men hvis du foretrækker dit eget udstyr, må du meget gerne medbringe det. 

Så hvis du er klar til at lære nye snowboard-moves og opnå ny snowboard-fart, så glæder vi os til at møde dig på Snowboardlinjen. 

Elever i en skilift
Piger på efterskolens skilinje