fbpx

Medarbejdere

Steen Emgren

Steen Emgren

Forstander

Som det hører sig til for en ægte forstander, så brænder Steen virkelig for sit job – og han brænder i særdeleshed for, at hans elever har det godt og trives både fagligt og socialt.

Steen er en ægte nørd, som kaster sin kærlighed på alt, der har med musik at gøre. Faktisk agerer han også skolens maestro. Hvis du står i en klemme, der er svær at komme ud af, kan du med fordel nævne, at du leger lidt med nogle akkorder på din guitar eller har lært en ny trommesolo – så er du nemlig hurtigt tilgivet igen!

Steen er desuden kendt som en ægte familiemand. Ikke alene har han mange børn, som han dyrker alskens interesser med; Han er også en igangsætter, der hjælper sine unger til at komme på nye og til tider vilde påfund! Det tager han også med sig på arbejdet, hvor han altid forsøger at ruske op i tingene og søge udvikling.

Når det er sagt, så får selv energibomber som Steen brug for en pause indimellem – og her kommer en havetraktor og en time alene med græsslåning ind i billedet! #havetraktortotherescue

Mail: se@adventure-efterskolen.dk

Nis Kaare Hansen

Nis Kaare Hansen

Viceforstander, dansklærer og UU-vejleder

Nis har mange hatte på i løbet af en dag, når han både agere både lærer, viceforstander, kreativt hoved og vejleder. Derfor kan han være svær at finde, fordi han ofte sidder i møde, lærer fra sig eller planlægger.

Når Nis skal koble af, sætter han sig ned med en bas eller ved et klaver – eller måske endda et par claves – og jammer derudaf. I musikkens verden får han pustet ud og finder ny energi til alle sine opgaver. Og for at det ikke en gang skal være løgn, så er han 3 gange Jyllandsmester i badminton!

Mail: nk@adventure-efterskolen.dk

 

THIES FREESE

THIES FREESE

Lærer i tysk, historie, ski/snowboard samt havkajak og surf

Thies går også under navnet Aquaman – alt afhængigt af, hvem man spørger! 

Thies underviser i tysk og historie, men hans helt store passion er i virkeligheden alt, hvad der kan lade sig gøre på et bræt, og som kan manøvreres ind i hans kæmpe bil – snowboard og surf er blandt favoritterne!

Thies er ikke den store fan af sko og vil egentlig helst bare have bare fødder – også når temperaturmåleren siger -5 grader! Når Thies tager sko på, er det officielt vinter.

Mail: tf@adventure-efterskolen.dk

 

JACOB ODDERSHEDE

JACOB ODDERSHEDE

Lærer i matematik, dykning, træklatring samt havkajak

At Jacob brænder for naturen og udelivet er der ingen tvivl om – derfor underviser han også på skolens Outdoorlinje, hvor han giver eleverne redskaber til at klare sig i den barske, danske natur.

Jacob har en baggrund som tømrer. Det talent får hans elever også at mærke, når de skal bygge et læhegn eller en svedhytte efter et iskoldt skyl i havet. Hos Jacob lærer man at gøre tingene selv – og at gøre det ordentligt!

Det er dog ikke kun Jacobs hænder, der er skruet godt på. Jacob er nemlig også indehaver af et par overordentligt danselystne hofter og slår sig gerne løs på dansegulvet.

Mail: jo@adventure-efterskolen.dk

Lenette Hansen

Lenette Hansen

Lærer i engelsk, samfundsfag, idræt og adventure-race

Lenette ved man aldrig helt, hvor man har; Enten spurter hun afsted på sin mountainbike, eller også er hun i gang med at planlægge sit næste store projekt.

Hun deltager selv i diverse løb og gør alt for at få sine elever til at brænde for sporten, selvom det til tider er en stor opgave. 

Hendes ultimative kryptonit? Dovne elever, selvfølgelig!

Mail: lh@adventure-efterskolen.dk

 

 

Jeppe Leander Larsen

Jeppe Leander Larsen

Lærer i matematik, engelsk og kristendom

Jeppe har en blæret engelsk accent og et move, der for længst burde uddødt; Dabbet. Deraf tilnavnet Dabber-Jeppe!

High-maintenance kan man ikke klandre Jeppe for at være. Med meget små midler føler han sig værdsat og stikker du ham en kop kaffe og fortæller lidt om dengang, du besøgte Big Ben, så når du et langt stykke. Vi mistænker ham for inderst inde at ønske, han var født som brite!

Jeppe er også skolens helt store idealist, og hvis det stod til ham, burde vi hver især kunne citere højskolesangbogen ord for ord. Tak for dig Jeppe!

Anne Bjerggaard Nielsen

Anne Bjerggaard Nielsen

Lærer i dansk og engelsk

Anne er lidt skolens pinlige mor. Det går hende på, når eleverne ikke er klædt på til vejret, hun elsker at tage fællesbilleder og er generelt pinlig på den samme trælse (og kærlige) måde, som elevernes mødre. Dog kan hendes smil få eleverne til at glemme alt om pinlige optrin og situationer – hendes smil smitter nemlig!

Anne kan meget, også sladre. Hun elsker at finde ud af, hvad der sker på skolen; Hvem der dater og – i særdeleshed – hvem der ikke gør. #vigtigviden

Derudover elsker Anne dygtige elever – og folk, der gør sig umage og er grundige med deres opgaver og gøremål.

Mail: ab@adventure-efterskolen.dk

 

Maria Seibt Thykjær

Maria Seibt Thykjær

Lærer i dansk, engelsk og ski

Beskrivelse kommer snarest!

 

Kristian Riisbjerg Hansen

Kristian Riisbjerg Hansen

Lærer i drama, matematik, fysik og geografi

Sig hej til vores dramalærer, Kristian.

Kristian spankulerer ofte ned af gangen iført en storblomstret skjorte og et træt morgensmil og tager sig en snak med skolens elever – enten om sin fortid i kokkefaget eller en af sine øvrige livsanekdoter. Hvis der er noget, der er sikkert, så er det, at Kristian har en lille historie til enhver lejlighed. 

Kristian er efterskolelærer med krop og sjæl, og han er endda så vild med skolen, at han har valgt at bosætte sig på den. Intet mindre!

Martin Larsen

Martin Larsen

Støttepædagog

Martin er altid et hit blandt drengene på skolen – han elsker nemlig at game med dem!

Når man møder Martin på gangen, er han ofte omgivet af en flok drenge, der holder kaffeklub og diskuterer CS med ham. Her udveksles der gode råd tha boyz imellem.

Når Martin ikke sidder i Grotten og hamrer løs på tastaturet, så kan man finde ham i hallen, hvor han forsøger at tvære en elev eller to ud. Det er dog kun et skalkeskjul for Martins virkelige jeg: En rigtig blød bamse, der altid er klar til at snakke love problems eller bare gå en lille tur.

Mail: ml@adventure-efterskolen.dk

 

Steffen Tranberg Pedersen

Steffen Tranberg Pedersen

Pædagogisk støtte og eSportslærer

E-sportslærer og pædagog i én og sammen person. Fællesskabet i sporten og e-sporten står højt på Steffens liste og at arbejde på en efterskole har været en af Steffens store drømme.

Hvis du er den mindste smule interesseret i sport, specielt fodbold, så er Steffen din mand! Storholdet er i hans optik Manchester United. Et lille råd er aldrig at nævne usle Man City, når Steffen hører det!

Kig på billedet. Kig nu rigtigt godt. Hvilken musiksmag tænker du, Steffen slapper af til? Trance, hiphop eller måske country? Du kan nærmest kun skyde forbi. Fyr op for den hårde rock, skru op for heavy metal og giv den gas!

 

ANETTE LANGHOLTZ

ANETTE LANGHOLTZ

Køkkenleder

Anette er skolens kære madmor og køkkenleder. 

Én ting er sikkert; Kærligheden til det traditionelle køkken ligger Anettes hjerte nær. Og dog. Hver eneste dag forsøger hun nemlig at snige forskellige typer salat på alles tallerkner – som en evig protest mod overmagten og kræsne elever.

Tak for mad, Anette!

Mail: al@adventure-efterskolen.dk

HANNE KJÆR

HANNE KJÆR

Køkkenassistent

Hanne har været på skolen de sidste mange år og befinder sig godt mellem potter og pander, auberginer og karry. Hanne er desuden skolens alderspræsident og befinder sig godt med titlen!

 

Renee Wind

Renee Wind

Køkkenmedhjælper

Rene er køkkenets yngste medlem og bringer nye ideer med sig. Hun er altid i godt humør, og det nyder hendes omgivelser godt af

På hjemmefronten er det også hende, der står for maden og sikrer sig, at den lille familie får lidt mundgodt fra tid til anden.

Heidi Hansen

Heidi Hansen

Sekretær

Hvis du er heldig, så er Heidi, skolens nye sekretær, den første, du møder, når du træder ind ad døren på AES. Her sidder hun i sin lille hule og smiler og er klar til at byde dig velkommen.

For mange er fredag en festdag; For så banker weekenden endelig på døren, men Heidi nærmest sørger over, at skulle tage vejen hjem til mand og gravhund – så kan hun jo ikke arbejde, knuse tal og give en krammer på vej til spisesalen!

Efterskolelivet er nyt for Heidi, men ikke desto mindre godt og spændende, og Heidi er på mange måder hoppet ud i det uden nogen form for sikkerhed. Måske kan man godt, selvom man aldrig har prøvet det før?

Heidi sidder desuden med alt der har med økonomi at gøre, så har du spørgsmål til det, kontaker du bare hende!

Mail: hh@adventure-efterskolen.dk

KARINA Petersen

KARINA Petersen

Sekretær

Karina står for alt med elev tilmelding, telefonbetjening og mails, vores Viggo-intranet, post, rundvisnings booker og så koordinerer hun tilmelding til div. arrangementer.

Mail: kp@adventure-efterskolen.dk

Rasmus Vaarbjerg

Rasmus Vaarbjerg

Pedel

Hvem sagde Byggemand Bob? Rasmus er en vaskeægte gør-det-selv-mand, der altid befinder sig midt i et projekt – både til gavn og gru for konen derhjemme. Han falder nemlig på daglig basis over et projekt, han bare gøre til virkelighed.

Her på skolen tør vi knap nok tænke på, hvor mange skure Rasmus har fået flikket sammen derhjemme på matriklen i løbet af det seneste år.

At påstå at Rasmus er et konkurrencemenneske ville være at underdrive! Han er en sportsmand med stort S og går til stålet hver gang. At vinde er vigtigt, men at deltage og nyde samværet med sine holdkammerater har mindst lige så stor betydning for ham. Og så er han faktisk også kæmpe Lego-fan! #legoforlife

KHADIM JAGHORI

KHADIM JAGHORI

Pedelmedhjælper

Khadim er en af efterskolens grundpiller i den forstand, at han har været ansat på stedet i mere end 15 år – til stor glæde for alle på skolen! Khadim kan man altid regne med, uanset om det så gælder at fikse kopimaskinen eller være en særdeles god julenisse!

Khadim er ansvarlig for alt, hvad der kan ordnes udenfor. Derfor kan du altid være sikker på, at der er noget pænt at kigge på, at hækkene er trimmede, og at der er blevet fejet hist og her.