fbpx

Linjefag

Vi har et hav af forskellige linjefag på efterskolen, det er blot et spørgsmål om, hvad du interesserer dig for og har lyst til at kaste dig ud i.
Du kan starte på linjerne uanset om du har erfaring inden for området eller ej. Vi står klar til at hjælpe dig med din personlige udvikling og udfordre dig inden for den linje du vælger. Her kan du læse mere om valgmulighederne for linjefag på Adventure Efterskolen.

Vores linjer er opdelt over tre perioder; efterår, vinter og forår. Derfor har du mulighed for at prøve noget forskelligt i løbet af året.

Vinter-linjefagene er vores største og mest populære linjefag. Derfor er det i første omgang et af dem, du får en plads på, når du tilmelder dig et skoleår hos os. På den måde er du sikret det vinterlinjefag, du ønsker.

Linjefag til efterårs- og forårsperioden ønsker du også ved tilmelding – og vi gør alt, hvad vi kan for at opfylde dine ønsker her. Af hensyn til sikkerhed og størrelse har vi dog begrænsede pladser på holdene, og derfor kan vi ikke garantere, at dit ønske bliver opfyldt.

Vælger du Adventure Efterskolen hovedsageligt på grund af et andet linjefag end vinterfagene, vil vi gerne have det at vide ved tilmelding. Så vil vi forsøge at imødekomme dit ønske om lige netop dét linjefag.