fbpx

Ski-LLs

Glem alt om det kedelige efterår og de grå vintre. På SKILLS-linjen bliver vinteren noget, du ser frem til! Linjefaget sikrer dig hele tre ture til de østrigske alper, som bliver dit andet hjem.

Her kommer du til at drøne ned ad pisterne og udvikle dine ski-færdigheder i de smukkeste, hvide landskab. Alle disse oplevelser kan du dele med dine venner, som deler samme passion for dig.

 

EN VARIERET TRÆNING

Om du er nybegynder eller en erfaren skiløber, er lige meget, så længe du deler en passion for at stå på ski. På linjen får du rig mulighed for at dygtiggøre dig og lære nye tips og tricks af vores lærere. Her vil du blive undervist af veluddannede og rutinerede skilærere i en verden af sol og ski, med en fantastisk udsigt over bjerge og dale. Linjefaget har en egenbetaling på 16.500 kr.

Vi dyrker desuden en masse skifitness, styrketræning og balancetræning hjemmefra, så du får styrket din generelle kondition og udholdenhed. Sommetider bytter vi træningslokalet ud med den friske luft på mountainbiken eller trappeløb – eller måske tager vi en tur til den lokale skibutik i Sønderborg.

Du kan også glæde dig til at stå på ski indendørs, når vi tager en dagstur til Hamborg for at afprøve den indendørs skirampe Snow Dome! Her kan du teste dine evner i sneen, og vi kan tilrettelægge undervisningen på dit kommende ture til netop dit niveau.

Alt bygger dog op til vores tre skiture til de østrigske alper. Her bor vi alle på samme ungdomshotel, hvor dig og dine venner kan dele nogle hyggelige timer i de hvide oplevelser.

SKI, SJOV OG SIKKERHED

Når vi ikke er på skitur, sidder vi bestemt ikke stille. Snarere tværtimod – for der er mange ting, vi skal have styr på, inden vi kaster os ud i sneen.

I den forberedende undervisning får du styr på teori og sikkerhed, ligesom du lærer dit skiudstyr og materialer at kende. Skolen har en masse udstyr, du kan benytte – men du er også velkommen til at tage dit eget med, hvis du foretrækker det.

Så spænd hjelmen og skistøvlerne, og sus med på eventyr ud i vinterlandskabet sammen med alle dine venner.

Bjerge med sne på skirejse