fbpx

MTB

Er du også vild med at køre på mountainbike? Følelsen af suget i maven, når man klarer en udfordring – dén følelse er svær at slå. Derfor jagter vi den på MTB-linjen, hvor du får rig mulighed for at brænde krudt af på cyklen i det fri.

Hvorfor ikke udnytte tiden på efterskole til at forbedre både din MTB-teknik og MTB-form?

Kom og oplev et linjefag, hvor vi kombinerer motion, spænding og fællesskab. Her er der altid fart over feltet, og vi lover mange timers sjov under åben himmel.

Mountainbike som linjefag på Adventure Efterskolen

Adventure Efterskolens mountainbike-linje er for dig, som ønsker at dygtiggøre dig og udfordre dig selv på mountainbiken – om du er nybegynder eller ekspert, er der plads til alle. Vi udforsker de lokale MTB-spor med primært fokus på XC-disciplinen, men der vil også forekomme træning i pumptrack og hop. På MTB-linjen er der mudder i håret og fart over feltet.

På mountainbike linjen får du:

  • Trænet dine tekniske færdigheder
  • Konditions- og udholdenhedstræning
  • Træningsplanlægning
  • Mountainbikereparationer- og vedligeholdelse
  • Prøvet flere forskellige sønderjyske MTB-spor

Vi deltager også i DM i mountainbike for efterskoler

PRØV KRÆFTER MED EN BENHÅRD SPORTSGREN

MTB er meget mere end en cykeltur i skoven. Det er benhård sportsgren. Men uanset om du er ny på cyklen eller er en garvet mountainbiker, så er der plads til alle på linjefaget. Du skal bare have lyst til at lære, cykle og tilbringe timevis i skoven.

Du skal dog heller ikke være bange for hverken mudder eller blå mærker, når vi med fuld fart flyver over banernes udfordringer. Det sker også, at vi kører off-road og møder nye, uforudsigelige forhindringer.

Når vi tager afsted, tager vi afsted som et hold. Sammen udfordrer vi hinanden, så vi gradvist bliver bedre og bedre. For det er altid lidt sjovere at køre MTB sammen med andre, som brænder for samme sportsgren.

Elever har det sjovt på kajakker
Kajak på efterskole