fbpx

HAVKAJAK

Fra første tur på vandet til et ægte grønlænderrul – med kajak på vores efterskole er du sikret en masse timer på og i vandet. Her venter dig uanede eventyr!

Kom med på uforglemmelige ture, hvor vi sejler ud i det blå, overnatter under åben himmel og hygger omkring et bål. Du får desuden mulighed for at erhverve dig et IPP2-certifikat og afprøve instruktørrollen. 

Glæd dig til adrenalinrus, uforglemmelige naturoplevelser, vilde bølger og trætte arme. Vi har plads til dig på linjefaget, uanset om du er erfaren roer eller helt nybegynder.

HOP MED PÅ BØLGEN MED KAJAK PÅ EFTERSKOLE

Det er blevet populært at dyrke motion på havet, og det kan vi godt forstå. Det er både sjovt og hårdt – men bedst af alt, kan du gøre det i det fri sammen med dine venner.

På Havkajak-linjen kan du opleve to populære aktiviteter, nemlig at sejle i kajak og stå på SUP board. Glæd dig til at få en masse kilometer i armene, træne din styrke og udholdenhed, spille energiske spil og udvikle din roteknik.

 

KAJAK

Kajak er en klassisker, som mange af vores elever elsker. Her kan du skyde en høj fart og glide over vandets overflade. Som en del af kurset får du et IPP2-certifikat. Det betyder, du kan ro i klubber uden instruktør og vedligeholde din interesse, selv når skoleåret er slut!

Der er god plads i en havkajak. Det udnytter vi, når vi fylder kajakkerne med rygsække, mad og grej og padler ud i det uvisse. I løbet af efteråret tager vi for eksempel på overnatningstur, hvor vi får en masse tid sammen – på både land og vand. Her træner vi blandt andet navigation, laver mad over bål og bygger bivuakker til at sove i. Glæd dig til lejrbålssnak, masser af tid i vandet og minder for livet!

SUP BOARD

Interessen for SUP stiger kun, og vi vil gerne give dig chancen for at prøve kræfter med denne sjove vandsport. Det kræver både god balance, teknik og styrke at holde sig på boardet, men vi har tiltro til dig. Denne vandaktivitet er den perfekte kombination af sjov og motion, og derfor er den oplagt at sætte på skoleskemaet.

 

DU BLIVER VANDSPORTSGURU I KAJAK PÅ EFTERSKOLE

Når du og dit fartøj færdes på havet, færdes du i den rå natur. Derfor kommer du til at lære en masse om vind- og vejrforhold, navigation og sikkerhed i vandet. De mange kyststrækninger omkring Broagerland sikrer os et unikt landskab at udfolde os i med både roligt vand og det helt store bølgebrus til rådighed.

Du får storslåede naturoplevelser, og kan roligt se landskabet glide forbi. Når vi er ude på længere ture, kan du både betragte stejle lerklinter, opleve dyrelivet i vandet eller blot nyde stilheden – medmindre du hellere vil grine, snakke eller bryde ud i spontan sang med dine klassekammerater, selvfølgelig!

Når du vælger Havkajak på efterskolen, får du rig mulighed for at omsætte din viden til praksis og instruere dine klassekammerater i, hvordan de kommer i kajakken eller på SUP boardet. Her bliver du eksperten, der hjælper andre videre.

SIKKERHEDEN ER I ORDEN

Aktiviteter på havet skal altid være en tryg oplevelse – og vi har styr på sikkerheden. Skolen har udstyr til alle, og i starten af undervisningen har vi fokus på vandtilvænning, så du gradvist vænner dig til at sidde i en kajak og på et SUP board, så du i sidste ende overkommer frygten for at vælte. Du kommer til at lære en masse om roteknik og balance.

Derudover, vil en stor del af undervisningen foregår i makkerpar, hvor du øver redninger sammen med en fra holdet. På den måde lærer du, hvordan du kan hjælpe andre og skal forholde dig i en nødsituation.

På linjefaget havkajak på vores efterskole vil vi komme din frygt til livs, så du kan nyde motion og sjov i det fri med dine venner.

 

Elever har det sjovt på kajak på efterskole
Kajak som linjefag på en efterskole
Fællesskab på linjefag med kajak på efterskole
SUP board på efterskole