fbpx

ADventure Sport

Har du svært ved at sidde stille, og skal der helst også være fart over feltet? Så er det her linjefag lige noget for dig! Her kan du prøve kræfter med mange forskellige adventure sportsgrene, som både giver sved på panden og sug i maven. Sammen kaster vi os ud i ekstremsport, og som byder på uforglemmelige oplevelser og vilde udfordringer. 

Så hop med på Adventure Sport-linjen og mærk adrenalinsuset!

HVAD KAN DU OPLEVE PÅ ADVENTURE SPORT-LINJEN?

Sammen med dine venner kan du opleve aktiviteter og udfordringer til lands, til vands og i luften.

Du behøver bestemt ikke at være en øvet sportsudøver for at passe ind på linjefaget – Her er plads til alle. Det vigtigste er bare, at du er klar til at tage udfordringerne op med dig selv, både fysisk og mentalt.

Linjen byder på en masse gode timer med sjov, spas og sport. Du kan blandt andet opleve:

  • Gorillapark
  • Vægklatring
  • Fiskeri
  • Bue- og riffelskydning
  • Svømmehal
  • Wildlife-cooking

… og meget, meget mere.

 

OVERSKRID GRÆNSER, SAMMEN

Mudder under skoene, vind i håret og adrenalinen der pumper i kroppen – oplev naturen på nye måder sammen med dine kammerater. Eventyrene under åben himmel skal sikre, at I lære hinanden bedre at kende, men også at du lærer noget nyt om dig selv. Sammen tester og udforsker I jeres egne grænser.

Vi indstiller sigtekornet mod motion, tekniske færdigheder og samarbejde. Vi prøver en lang række af aktiviteter af, og du får muligheden for at finde din helt egen personlige favorit. Hvem ved, måske går du fra efterskolen med en ny hobby.

 

VI HAR SIKKERHEDEN OG UDSTYRET I ORDEN

Vi lægger stor vægt på fællesskabet på linjen. Sammen skal vi være hinandens heppekor, når vi kaster ud i nye udfordringer. Det er vigtigt, at vi har hinandens ryg, og gruppepres hører derfor ikke hjemme på linjen. Her kan du i trygge omgivelser, med tætte venner, udfordre og presse dig selv.  

Du skal hverken føle dig nervøs eller usikker på linjen – og vi har selvfølgelig sikkerhedsudstyret i orden. Derudover, har vi dygtige lærere til for at fuldføre aktiviteterne sammen med dig og hjælpe dig igennem enhver udfordring.

Så spænd hjelmen og se, hvad Adventure Sport-linjen har at byde på.

 

Klatring på linjefaget Adventure Sport
Prøv at fiske i linjefaget Adventure Sport