fbpx

Ski efterskole – det fedeste år

Drømmer du om at kombinere din skolegang med en passion for skiløb? Så er du kommet til det rette sted! Vores ski efterskole tilbyder en unik og berigende oplevelse, hvor du kan fordybe dig i skiløbets magiske verden, samtidig med at du får en stærk faglig og social uddannelse.

Giv den gas på pisterne på vores udenlandsture flere gange i løbet af din uddannelse, dan fantastiske venskaber og nyd tilværelsen. Som elev på vores skilinje på efterskolen får du ud over utallige oplevelser også nye, unikke venskaber med andre unge, der også har passion for ski.

Skilinje og uddannelse i ét

Hos os får du den bedste kombination af skolefag og skiløb. Vores dygtige lærere er dedikerede til at sikre, at du ikke går på kompromis med din uddannelse. Vi tilbyder en bred vifte af fag, der udfordrer og stimulerer dig på en sjov og engagerende måde.

Foruden et godt læringsmiljø er vi også bevidst om, at den bedste oplevelse kommer, når du får lov til at udvikle dig individuelt. Det gælder også, når det kommer til dine evner på pisten. Derfor er det vigtigt for vores undervisere på ski efterskolen, at du bliver udfordret på lige netop det nivesu, du befinder dig på.

På vores linjefag skiinstruktør kan du også uddanne dig til at undervise de andre elever i, hvordan man står på ski. 

Ski efterskole med gang i den

Hvad bruger vi tiden på, når vi ikke giver den gas på de sorte pister? Bare rolig, du kommer ikke til at sidde med hovedet begravet i en bog den resterende tid. Vi bruger nemlig meget af vores tid på at forberede os fysisk. Det kan være alt lige fra konditræning, styrketræning, balancetræning, andre former for sport eller udflugter ud af huset.

Der er også meget, der er vigtigt at have styr på, når man står med mange kilometer i timen ned af de stejle pister. Derfor bruger vi en del af tiden på skolen til at lære om teori og sikkerhed, blive kloge på håndtering af udstyr og generelt blive klædt på til at blive de bedste skiløbere, vi kan blive.

Piger med snowboard på ski efterskole
Elever på ski efterskole der krammer i sneen

Er ski efterskole noget for dig?

Nyder du den friske luft i ansigtet, når du suser ned af de stejle pister? Elsker du følelsen, efter en hel dag på ski? Vil du danne venskaber for livet med andre, der har samme passion som dig?

Så er et år på vores efterskole med ski et smart valg.

Du får et vinterår spækket med fede oplevelser på ture til udlandet, fantastiske venskaber, undervisning med fokus på at dygtiggøre dig og meget mere.

Vores dygtige instruktører står klar til at tage imod dig og hjælpe dig videre som skiløber – lige der hvor du er.