fbpx

Ski & snowboard

Glem alt om det kedelige efterår og de grå vintre.

På Ski- & Snowboardlinjen bliver vinteren noget, du ser frem til! Linjefaget sikrer dig hele fire ture til de østrigske alper, som bliver dit andet hjem.

Her kommer du til at drøne ned ad pisterne og udvikle dine ski- og snowboardevner i det smukke, hvide landskab.

Mulighed for AKI-klubinstruktør uddannelse, eksamineret af Den Danske Skiskole

Ét linjefag – fire uforglemmelige skiture

Uanset om du er erfaren skiløber eller helt nybegynder, er der plads til dig på Ski- og snowboardlinjen på vores efterskole. Her vælger du mellem et forløb med en skilinje eller snowboardlinje og får sat turbo på din udvikling.

Undervisningen er bygget op om tre skiture til Wagrain i Østrig foruden skolens fælles skitur. Her får du chancen for at nørde dine egne ski- og snowboardfærdigheder, finpudse din teknik og lære nye tricks. Du kommer hurtigt til at føle dig hjemme i sneen – også selvom du aldrig stået på ski eller snowboard før. Hvis det er din første gang på ski eller snowboard, får du desuden tilknyttet en instruktør.

På alle skiture bor vi på det samme ungdomshotel, så du kommer til at føle dig helt hjemme i området, kende instruktørerne og selv blive en del af det lokale skisportsmiljø. Skiturene er langt mere end tiden tilbragt i sneen; det er også sammenholdet med dine kammerater, hyggelige timer på hotellet og helt nye oplevelser!

 

Vil du gerne være skiinstruktør? Så prøv vores ski linje!

Vil du gerne dele skiglæden med andre? Skiturene forbereder dig til at kunne undervise. På den tredje skitur får du chancen for at tage en instruktøruddannelse, der ruster dig til at kunne undervise yngre aldersgrupper.

Som et af de eneste steder i Danmark tilbyder vi AKI-skiinstruktøruddannelsen, hvor du bliver eksamineret af Den Danske Skiskole. Efter tre intense dage med teoretisk og praktiske prøver, får du et diplom – og det betyder, du kan leve skidrømmen fuldt ud og blive skiinstruktør i udlandet.

Når hele skolen samles til den årlige fælles skitur, bliver det dig og dine linjefagskammerater, der er eksperterne. Det er jer, der kender skiområdet og kan vise jeres kammerater rundt – og instruere dem i at stå på ski! Du får lov til at opleve, hvordan du kan gøre en forskel og hjælpe dine kammerater i gang med din yndlingssport.

 

Få styr på teorien på vores ski efterskole i Jylland

Når vi ikke er på skitur, sidder vi bestemt ikke stille. Snarere tværtimod – for der er mange ting, vi skal have styr på, inden vi kaster os ud i sneen.

I den forberedende undervisning får du styr på teori og sikkerhed, ligesom du lærer dit skiudstyr og materialer at kende. Skolen har en masse udstyr, du kan benytte – men du er også velkommen til at tage dit eget med, hvis du foretrækker det.

Vi dyrker desuden en masse skifitness, styrketræning og balancetræning hjemmefra, så du får styrket din generelle kondition og udholdenhed. Sommetider bytter vi træningslokalet ud med den friske luft på mountainbiken eller trappeløb – eller måske tager vi en tur til den lokale skibutik i Sønderborg.

Glæd dig også til at stå på ski indendørs, når vi tager en dagstur til Hamborg for at afprøve den indendørs skirampe Snow Dome! Her kan du teste dine evner i sneen, og vi kan tilrettelægge undervisningen på dit kommende ture til netop dit niveau.

Vil du være med? Ski- og Snowboardlinjen har en egenbetaling på 15.000 kr., der dækker de tre ekstra skiture, udflugten til Snow Dome, skiundervisning og instruktøruddannelse samt leje af udstyr.