Klatreskovens Dag 5. maj 2019

Den første søndag i maj måned afholder Adventure Efterskolen ”Klatreskovens Dag” – tidl. ”Skovens Dag”.

Efterskolens elever står klar med en lang række aktiviteter fra udsigtsplatform, svævebane og rebbaner højt oppe mellem træerne til de mere jordnære forlystelser, som fx forhindringsbaneløb, discgolf, pandekagebagning. Desuden er der spændt udfordrende rebtraverser op for alle børn mellem 5-100 år store og små i alle aldre.

Kom og få nogle fantastiske oplevelser i den forårsgrønne bøgeskov. Tag din bedste ven med og se hvem der tør prøve de vildeste aktiviteter.

Tag gerne en madpakke og praktisk tøj med til en hyggelig dag i den flotte skov, hvor alle aktiviteter er ganske gratis. Benyt P-pladsen ved ”Skeldekobbel Lejrplads” Skeldekobbbel 44.

Vi ses til en uforglemmelig dag i det grønne.