fbpx

Elevforeningen

Et par tidligere elever har taget initiativ til at starte en forening for tidligere elever på Adventure Efterskolen – eller tidligere “Broagerlands Efterskole”. Dette er en forening, der med tiden vil tage initiativ til at arrangere forskellige arrangementer og muligheder for gensyn med Adventure Efterskolen.
Adventure Efterskolen er meget glade for, at denne forening findes. Lærerne nyder, at holde kontakt med tidligere elever, ligesom mange tidligere elever også er interesserede I at holde kontakt med deres gamle skole og hinanden.

Årets højdepunkt for tidligere elever er “Gammel Elevdag”, som skolen inviterer til her på hjemmesiden og på facebook. På denne dag har alle mulighed for at mødes igen, og jubilarer (10 & 20 års-jubilarer) inviteres altid til frokost med deres gamle lærere en time inden de andre kommer. Det er altid rigtig hyggeligt.

Tilmelding

Vi håber at elevforeningen vil vokse og at vi her på Adventue Efterskolen igennem vores “gammel elev”- dage får mulighed for at følge vores tidligere elever på deres videre veje.

I kan melde jer til gruppen på facebook og holde jer informerede på dette link.

https://www.youtube.com/watch?v=8uDJHS1JXNE