fbpx

kitesurfing

Drømmer du om at flyve hen over vandet, mens adrenalinen kører, og du er omringet af den friske havluft? 

Vores efterskole ligger i eventyrlige omgivelser lige ud til Flensborg Fjord. Her er der ikke langt til skvulpende bølger, der danner rammen om nogle af de bedste surfingområder i Danmark. Og du skal ikke bekymre dig om udstyret, vi har nemlig alt det, du skal bruge.

Kitesurfing består af mange elementer. Balance, navigation, surfteknikker, fortrolighed med vand. Det arbejder vi med på dette linjefag, hvor kitesurfing og alt der hører til er på dagsordenen.

 

Dyrk din interesse med kitesurfing på efterskole 

Vælger du kitesurfing som linjefag, står den på vilde oplevelser, utallige timer på vandet og en ny viden om teknikker og udstyr. På linjefaget får vi et stærkt sammenhold, når vi sammen dyrker den fælles interesse, vi har i kitesurfing. Hvad end du er nybegynder eller øvet, er der plads til dig på kitesurfing linjefaget. Faget er bygget op som et grundkursus, som favner forskellige niveauer.

Lær alt om teknikker og udstyr

Kitesurfing er for de flestes vedkommende ikke noget, du bare kaster dig ud i og mestrer med det samme. Du skal lære teknikker og have en viden om dit board og udstyr, så du ikke skal bruge lang tid på at sætte dit udstyr op og komme i gang, når du skal ud på vandet. 

Som kitesurfer er du også underlagt vind og vejr. Her skal du mestre at forstå elementerne og hvordan de påvirker de beslutninger, du tager ude på vandet. Du lærer om alt fra vejrforhold og navigation til teknikker og udstyr, så du er klædt godt på til at kaste dig ud i bølgen blå med sikkerheden i top.

Fællesskab og vilde oplevelser

Som kitesurfer bliver du medlem af en lille klub af andre unge, der interesserer sig for sporten – ligesom dig. Når du springer rundt på vandet kan du sammen med dine kammerater øve nye tricks og juble, når I klarer det der spring, I har øvet på de sidste mange uger.

Vandsporten har sin helt egen kultur med alt fra teknikker til musik og tøj. I undervisningen bliver vi også klogere på de ting, der omringer sporten, så du bliver en del af den historie og kultur, der eksisterer. 

pige faldet af surfbræt
Fællesskab på windsurfing linjen