KAJAK

Kajak er for dig, der elsker at være både over, under og på vandet.

Når vi tager på ture, slår vi lejr langs kysten og laver mad med Trangia, sidder ved bålet og overnatter i telt eller under åben himmel. Da vi er en efterskole med kajak og windsurf, så går vi meget op i alt angående sikkerhed og regler igennem opholdet.

Alle elever erhverver et EPP2-certifikat i overenstemmelse med Dansk Kano og Kajakforbunds færdighedsniveauer i havkajak.

HavKajak

 

Vil du lære at ro havkajak eller vil du forbedre dine teknikker og måske lave et ægte grønlænderrul?

Linjefaget Kajak henvender sig både til dig, som er begynder eller til dig, som allerede har roet før. Trygheden ved at være på vandet – og ikke mindst i vandet – er omdrejningspunktet de første par undervisningsgange.

Gennem vandtilvænning, leg og små konkurrencer introduceres du for flere forskellige kæntrings- og redningsøvelser. De mange kyststrækninger omkring Broagerland byder på ideelle muligheder for at komme ud på fladt vand for enten at øve teknik eller for at lege i bruset fra bølgerne – ofte med redningsøvelserne i kølvandet. Sikkerhed er et gennemgående tema i hele IPP 2 kurset, som afsluttes med en praktisk prøve.

I oktober måned drager vi afsted på overnatningstur langs Flensborg Fjord. Her træner vi navigation, laver mad over bål og bygger bivuakker til at sove i. For de lærenemme arbejder vi også frem mod dit første grønlænderrul. Pawlataskrue og C-til-C rul er tit de første, der lykkes.

Fællesskabet og tilliden til dine kammerater er med til at styrke dit selvværd. Og når du skal instruere nye begyndere bliver det helt tydeligt, hvor meget du kan nå at rykke dig personligt på dette linjefag. Adventure Efterskolen stiller alt det nødvendige udstyr og beklædning til rådighed.

En fantastisk skole med super lækre omgivelser – Jette, forælder