KAJAK

Fra første tur på vandet til et ægte grønlænderrul – her er du sikret en masse timer på og i vandet.

Kom med på uforglemmelige ture, hvor vi sejler ud i det blå, overnatter under åben himmel og hygger omkring et bål. Du får desuden mulighed for at erhverve dig et EPP2-certifikat og afprøve instruktørrollen.

Hop i kajakken og kom ud i vandet – her venter der dig uanede eventyr! Glæd dig til adrenalinrus, uforglemmelige naturoplevelser, vilde bølger og trætte arme. Vi har plads til dig på linjefaget, uanset om du er erfaren roer eller helt nybegynder.

HavKajak

Havkajak skal altid være en tryg oplevelse – og vi har styr på sikkerheden. Skolen har udstyr og kajakker til alle, og i starten af undervisningen har vi fokus på vandtilvænning, så du gradvist vænner dig til at sidde i en kajak og overkommer frygten for at vælte.

KOM UNDER OG OVER VANDET

Du kommer til at lære en masse om roteknik, balance – og selvfølgelig sikkerhed. En stor del af undervisningen foregår i makkerpar, hvor du øver redninger sammen med en fra holdet. På den måde lærer du, hvordan du kan hjælpe andre og skal forholde dig i en nødsituation.

Glæd dig til at få en masse kilometer i armene, træne din styrke og udholdenhed, spille energiske spil i kajakken og udvikle din roteknik. Som en del af kurset får du et EPP2-certifikat. Det betyder, du kan ro i klubber uden instruktør og vedligeholde din interesse, selv når skoleåret er slut!

Du får også rig mulighed for at omsætte din viden til praksis og instruere dine klassekammerater i, hvordan de kommer i kajakken og afsted. Her bliver du eksperten, der hjælper andre videre.

SE NATUREN FRA VANDSIDEN

Når du færdes i vandet, færdes du i den rå natur. Derfor kommer du til at lære en masse om vind- og vejrforhold, navigation og sikkerhed i vandet. De mange kyststrækninger omkring Broagerland sikrer os et unikt landskab at udfolde os i med både roligt vand og det helt store bølgebrus til rådighed.

Du får storslåede naturoplevelser, når du sidder i din kajak og ser landskabet glide forbi. Når vi er ude på længere ture, kan du både betragte stejle lerklinter, opleve dyrelivet i vandet eller blot nyde stilheden – med mindre du hellere vil grine, snakke eller bryde ud i spontan sang med dine klassekammerater, selvfølgelig!

PAK RYGSÆKKEN OG SEJL UD I DET BLÅ

Der er god plads i en havkajak. Det udnytter vi, når vi fylder kajakkerne med rygsække, mad og grej og padler ud i det uvisse. I løbet af efteråret tager vi f.eks. på overnatningstur, hvor vi får en masse tid sammen – på både land og vand. Her træner vi bl.a. navigation, laver mad over bål og bygger bivuakker til at sove i. Glæd dig til lejrbålssnak, masser af tid i vandet og minder for livet!

En fantastisk skole med super lækre omgivelser
– Jette, forælder