Hverdagen

Adventure Efterskolen byder på mange nye venner, frisk landluft, masser af hård træning og fantastiske naturoplevelser, sund kost, lærere med øje for anerkendelse og udvikling og meget mere.

Dagligdagen på Adventure Efterskolen

 

Kom på besøg og mærk stemningen på Adventure Efterskolen og hør meget mere om vores hverdag, undervisning og samvær. Skriv eller ring til Karina på info@adventure-efterskolen.dk / 74442762 og aftal en rundvisning.

Her vil du også høre nærmere om vores boglige fag samt vores linjefag:
• Adventure Race
• Adventure Aqua
• Adventure Outdoor
• E-sport
• Work it – crossfit og dans
• Ski og Snowboard
Hvorfor ikke gå på opdagelse i vores billed-galleri eller på vores video-kanal.

Daniel, fra Stepping. Elev på AES 2013/2014:

“Jeg valgte Adventure Efterskolen i Broager fordi den ikke kun tilbød de traditionelle sportsgrene som fodbold, håndbold osv. 

Louise, fra Aabenraa. Elev på AES i 2013/2014 og 2014/2015:

“Det særlige ved efterskolen er, at alle får en ny start og en chance for at “skabe sig selv” for ingen kender hinanden. På en efterskole ændrer man sig meget. Man bliver mere ansvarlig og moden. I en folkeskole havde det været mærkeligt, at en 9. klasser er venner med en 10. klasser, men her på efterskolen er det normalt. Alle er venner med alle, og ingen tænker på, at der måske er to års forskel. Der er ingen fordomme.”

Caroline, fra Esbjerg. Elev på AES i 2013/2014 og 2014/2015:

“Adventure Efterskolen lød som noget for mig. Det der tiltrak mig var Outdoor- og Aqualinjen, da jeg elsker vand og at klatre samt lejrliv. Jeg vil anbefale folk at tage på Adventure Efterskolen hvis man gerne vil blive udfordret og hvis man elsker at være udenfor og blive beskidt.”

Kamilla, fra Randers. Elev på AES i 2014/2015:

“Jeg har altid gerne ville på efterskole og har fået en helt masse gode historier fra mine venner—og så var det jo bare at komme af sted. Det sværeste var i starten hvor jeg ikke kendte nogen, så er det hele lidt akavet. Men nu er sammenholdet stærkt. Det er fedt at vide, at du aldrig nogensinde vil skulle stå alene. Her er der en masse blandede typer mennesker, hvilket jeg synes er super fedt”.