Ny hjemmeside

Vi har fået ny hjemmeside.  Den vil løbende blive redigeret i løbet af det kommende år.

Dykning

Du får oplevelser ud over det sædvanlige, når du dykker ned under havoverfladen. Linjefaget sikrer dig et dykkercertifikat og to rejser til Middelhavet!

Træklatring

Se verden fra oven! I dette linjefag kommer du helt til tops og op i trækronerne – uanset om du er nybegynder eller en erfaren klatrer.

Windsurfing

Kast dig ud i de brusende blå bølger, der omgiver efterskolen. Vi har det bedste udstyr og omgivelser, så du kan erobre vandet med dine klassekammerater.

Gammel Elev Dag

Velkommen til gammel elevdag på Adventure Efterskolen.

Vi glæder os til at se rigtig mange gamle elever, jubilarer og interesserede til en hyggelig dag: Gammel Elevdag lørdag den 5. maj:
Kl. 11.00 – 12.00: 10 og 20-årsjubilarer spiser middag i spisesalen
Kl. 12.00 Fællessang og orientering om skolen, rundvisning i foredragssalen ved Steen
Kl. 13.00: Oplæg ved Jacob Oddershede om aktiviteter
Kl. 13.30 -15.30: Aktiviteterne starter (egne elever + gæster)

TIlmelding til Carina på 74 44 27 62, senest 1. Maj

Esport

Spil CS:GO sammen med dine venner! Vi har fællesskab, sund hverdag og en god omgang seriøs træning på programmet.

Ski og snowboard

Elsker du at stå på ski, og drømmer du om snefnug i håret, sved på panden og fantastiske oplevelser i sneen, skal du vælge vores mest populære linjefag.

Outdoor

På Outdoorlinjen kommer du helt tæt på naturen. Her er græs en fast bestanddel af morgenhåret. Med en rygsæk som skoletaske får du et linjefag, som også udvikler dig personligt.

Adventure Race

Kom fra A til B hurtigst muligt – om det går op eller ned, gennem vand eller buske, så giver du ikke op. Adventure Race er hæsblæsende fra start til slut.

Kajak

Fra første tur på vandet til et ægte grønlænderrul – her er du sikret en masse timer på og i vandet! Du får desuden mulighed for erhverve dig et EPP2-certifikat.