Optagelse

Det er stadig muligt at blive optaget som elev på Adventure efterskolen i skoleåret 2018/2019! Ring eller skriv til os vedrørende en rundvisning – eller send din ansøgning med det samme.

Til forældrene

Hvad får dit barn ud af et år på Adventure Efterskolen? Læs det her!

På baggrund af sidste års tilbagemeldinger fra forældrene, lægger vi i år stor vægt på ugebrevene som  kommunikationsform mellem skole og hjemmet, ligesom vi også er meget aktive på vores facebookside, hvor skolens hverdag kan følges på tæt hold (det er næsten som at være der selv). Vi ønsker på bedst mulig måde at skabe det optimale efterskoleophold for såvel eleverne som Jer som forældre. Vi modtager løbende gode forslag, og de er altid velkomne, så send en mail eller ring til skolen, såfremt vi kan gøre det endnu bedre.

Der skal også fra skolen lyde, en stor tak til alle Jer forældre, for alt jeres arrangement og opbakning omkring jeres børns efterskoleår her hos os! Også tak, for de positive og anerkendende mails til skolen. Tak for det, det glæder os alle, at de indsatser som vi har sat i værk virker efter hensigten.

God læselyst.

Bliv elev Book møde