Esport

Kom på efterskole med E-Sport som linjefag og spil CS:GO.

På Adventure Efterskolen vil vi give dig de bedste vilkår for at blive en god gamer.

Vi deltager i både LAN og konkurrencer i løbet af året – både som tilskuere og med hold.

Fællesskab, sund hverdag og en god omgang seriøs træning til denne hjernesport med vores træner Simon Friis Paulsen, som har mere end 10 års erfaring fra hold på topniveau. Uanset om du er silver 3 eller faceIT level 9 i CS:GO, vil han kunne udfordre og bidrage til din udvikling. 

Adventure Efterskolen byder på eSportsundervisning for dig, som kan lide at dyrke matchmaking i solo que – og dig, som vil ende i FPL. Uanset hvilket niveau du er på, vil du blive udfordret og udvikle dig igennem vores træning i CS:GO, som er den afgrening, der dyrkes i vores eSport regi.

Hvad får du på Adventure Efterskolens eSportslinje?

 

Fagligt indhold:

Samarbejde (brug af opgaver/øvelser med afsæt i Forsvarets opgave inden for området)

Fysisk træning (afsæt i fysioterapeutiske og ergonomiske øvelser)

Opgavefordeling/ansvar

Alternative og kreative løsnings- og metodevalg

Gaming IQ (udvikle evne til at forudse og ”læse” mulighederne i opgaver)

Udvikle på matematiske vinkler/økonomiske vinkler (vinkler i forhold til spillets opgaver/styring af ressourcebrug osv.)

Stimulere læringsmotivationen via gaming

Udvikle på fysisk træning og kostkendskab

 

I eSport vil du tilegne dig en række egenskaber, som du kan tage med dig videre i andre henseender. Da eSport i mange spil er et holdspil, vil du lære kommunikation og teamwork; hvordan du arbejder sammen med andre på et professionelt plan, samt hvordan I løser interne konflikter. Du vil udvikle en problemløsende, kritisk og abstrakt tankegang, som er essentiel for din udvikling som strateg.

For at blive bedre som eSportsudøver, skal man blive ved med at kæmpe med detaljer indenfor spillet flere gange om ugen for at nå et højere niveau. Denne kamp vil undervejs blive hård, hvorfor man udvikler selvdisciplin og en faglig stædighed, som kan være gavnlig i uddannelsessammenhæng såvel som på arbejdsmarkedet. Hurtige analyser og beslutninger er essentiel for en eSportsudøver, så disse egenskaber får man også bygget på.

 

Mega sej efterskole – Klara, elev