Esport

Tag på eventyr i den virtuelle verden! Et hæsblæsende spil CS:GO kan sagtens få din puls op og skyde adrenalinen rundt i din krop. Når du vælger linjefaget Esport, bliver du en del af et intenst fællesskab, hvor vi træner sammen og spiller sammen. Du lærer en masse om taktik, teamplay og strategi, imens du bliver en bedre e-sportsudøver.

Linjefaget Esport er for alle. Du kan være med uanset om du bruger flere timer foran computeren hver dag, eller bare har lyst til at prøve det af. Det vigtigste er, at du er ligeså vild med computerspil, som vi er!

Bliv en bedre holdspiller

At dyrke Esport på efterskole er at være en del af et stærkt fællesskab. Hvis du er vant til at spille hjemme på dit værelse, vil du virkelig mærke en enorm forskel, når du sidder i vores Esportslokale sammen med dine holdkammerater.

I starten af skoleåret sammensætter vi hold, der passer sammen i niveau. I vil få tildelt forskellige roller i spillet og lære, hvordan I spiller allerbedst sammen. CS:GO er først og fremmest en teamorienteret idrætsgren, og derfor arbejder vi meget med kommunikation, teamwork og konfliktløsning.

Målet er, at du let kan aflæse dine holdkammerater og at I sammen kan lægge en strategi, der passer til netop jeres styrker.

 

Styrk dit spil

Esport kræver et utroligt detalje orienteret overblik. Derfor giver undervisningen dig mulighed for at forfine dine in-game bevægelser, afprøve forskellige strategier og taktikker sammen med dit hold, analysere professionelle CS-kampe og meget mere.

Du kommer til at spille under pres og arbejde benhårdt med din egen tankegang, så du lærer at gennemskue spillet, aflæse situationer og se kreative løsningsmuligheder. I løbet af året er der også mulighed for at deltage i f.eks. online turneringer, hvor du kan teste dine evner.

 

Vi tager Esport seriøst

Drømmer du om at spille professionel Esport? Så kan dette linjefag være dit springbræt. Vi tager nemlig Esporten seriøst og lægger fundamentet for, at du kan blive en dygtigere spiller.

I undervisningen får du vejledning i optimal ernæring og motion, så din krop kan holde til de mange intense timer foran computerskærmen, ligesom Esportslokalet altid står åbent, så du og dit hold kan arbejde videre med jeres spil i fritiden.