Esport

Esport er meget mere end bare at spille computer. At dyrke Esport er at dygtiggøre sig indenfor et område og udvikle på sit talent. Esport er konkurrence, holdånd, læring og personlig udvikling!

På Adventure Efterskolen tilbyder vi Esport som linjefag med fokus på CS:GO. Her bliver du en del af et seriøst fællesskab, hvor alle arbejder på at blive bedre. Vi træner aim, nades, teamwork, taktisk forståelse og kommunikation. Alle dele er lige vigtigt for at du skal blive en bedre CS:GO-spiller.

Undervisningen er bygget op om et teoretisk udgangspunkt som f.eks. map layouts, callouts og positionering – og selvfølgelig en masse træning på serveren! Vi bruger de nyeste workshop-maps til at understøtte seriøs træning og sætter selv scenarier op, som du skal navigere rundt i! Det kan være alt fra 1v3 retakes til default set-ups og meget, meget mere.

Bliv en del af et stærkt fællesskab

Esport er en hurtigt voksende størrelse, som fylder mere og mere – både i medierne, i omverdenen og hos den enkelte spiller. På Adventure Efterskolen går vi op i at tilbyde linjer som er sprængfyldt med relevans, og som du kan få noget ud af senere i livet. Kommunikation, teamwork og beslutningstagen er alle vigtige elementer i CS:GO, som du kan bruge i din ungdomsuddannelse og voksenliv!

Hos os er esport en holdindsats. Her er fællesskab afgørende, og det er vigtigt, du har lyst til – og mod på – at være en del af et hold, hvor vi træner sammen, vinder sammen og taber sammen.

Hvis man vil give sig selv de bedste betingelser for at blive en dygtig e-sportsudøver, kræver det ikke kun skills på serveren og et godt samarbejde med holdkammeraterne, men også en skarp hjerne der er frisk og i god form. Du skal kunne tage hurtige beslutninger og aflæse spillet, så du kan træffe de rigtige beslutninger. Når du er elev på Adventure Efterskolen, får du en aktiv hverdag, hvor der i løbet af ugen er planlagt aktiviteter, som hjælper med at holde kroppen og hjernen sund og aktiv. Der er stor fokus på sund kost og sunde vaner – og vi får gerne pulsen op, så vi kan præstere, når det gælder.

Har du styr på udstyret?

Ligesom fodboldspilleren har sine egne fodboldstøvler, har e-sportudøveren sit eget udstyr. Der er ikke noget værre end at spille sit eget spil på en andens set-up. Vi forventer derfor, du har dit eget udstyr med, som vi til gengæld hjælper med at passe godt på. Vi har super fede faciliteter i et splinternyt lokale med fed LED-belysning og lynhurtigt internet – og lokalet står altid åbent og bliver ikke låst af, når det ikke er i brug.

Vi har en forventning om, din computer kan trække spillet på minimum 144 FPS, og vi ser gerne, at du har en 144hz skærm eller bedre. Head-set med mikrofon er et must i forhold til kommunikation.

Alle elever på Adventure Efterskole vil blive inviteret til AES Discord, som styres af esportslæreren. Her er der plads til at hænge ud og slappe af, men der vil også blive lagt opdateret undervisningsmateriale ud, som skal bruges til undervisningen. Har du gået på Adventure Efterskolen har du livslang adgang til vores Discord-kanal, som vil blive opdateret løbende!

Hall of Fame

Vi bruger også tid på at konkurrere internt. Vi dyster f.eks. om, hvor hurtigt du kan skyde 100 bots, hvor mange dots du kan ramme i træk, eller hvor hurtigt du kan gennemføre et workshop map, som både udfordrer aim og movement. Hvis du er dygtig nok, kommer du i AES Hall of Fame – så er det op til de andre at tage udfordringen op og vippe dig af pinden!