Esport

Kom på efterskole med E-Sport som linjefag og spil CS:GO eller LoL.

På Adventure Efterskolen vil vi give dig de bedste vilkår for at blive en god gamer.

Underviseren hedder Christopher Ernst, er 23 år gammel og har en Supreme Master First Class/Global-Elite rank i CS:GO opnået ved omkring 500 wins.

Fokus

Der vil være fokus på teamwork, shotcalling og aim. Du vil blive en bedre individuel spiller, men samtidig også en god holdspiller. Dette vil du opnå igennem strategier, analyser og en fed holdånd. Du vil få en bedre spilforståelse igennem demo’er.
Hele forløbet handler om forståelse af spillet, forbedre ens individuelle færdigheder samt at skabe en positiv oplevelse omkring et hold.

For at du kan opnå det bedst mulig niveau, skal du selv medbringe din egen computer. Grunden til dette er at så har du dine egne setting med, som du i forvejen kender og kan derfor hurtigere nå et højere niveau.

På Adventure Efterskolen går vi meget op i at du også har en sund livsstil, dette vil være med til at give dig bedre selvtillid både i spillet men også udenfor spillet. Det vil være i form at du skal have et idræts valgfag, som fx Herkules eller Bold, bold bold(2½ timer ugentligt). Men der vil også være morgenidræt for at få gang i blod omløbet, så du kan tænke klarer i en presset situation. Derudover er der også fællesidræt og aftenarrangementer. Du vil med andre ord komme i bedre fysik form samtidig med, at du giver den gas med esport.

Bliv elev Book møde