fbpx

Efterskolernes dag 2023

Dit livs eventyr starter på Adventure Efterskolen. Her får du chancen for at dykke langt ned under havoverfladen, se verden fra toppen af trækronerne eller suse afsted på pisterne. Og vigtigst af alt; gøre det hele sammen med 105 nye venner. Besøg vores efterskole på Efterskolernes Dag søndag den 24. september og hør mere om et år fyldt med store oplevelser!

Glade piger poserer for billede på efterskole

Vi slår dørene op

Søndag d. 24. september kl. 13-17 slår vi dørene op og inviterer dig og din familie indenfor på vores skole. Vores søde elever står klar til at give en rundvisning og fortælle om hverdagen her på skolen, og vores lærere vil gerne tale med dig om dine muligheder.

Glæd dig til at opleve vores skole helt tæt på og høre mere om vores 12 linjefag:

Adventure Race
Fitness
Wind- og Kitesurfing
Aqua
Skiinstruktør
Snowboard
Dykning
Ski-ils
Træklatring
Outdoor
Mountainbike
Adventure Sport

Linjefagene er vidt forskellige, men har ét til fælles: de giver dig store oplevelser sammen med dine efterskole-kammerater!

Mærk stemningen og oplev fællesskabet

Et år på vores efterskole er et år fyldt med fællesskab. Vi er en lille efterskole med kun omkring 100 elever – og det giver os et helt særligt fællesskab, hvor alle kender hinanden på tværs af linjer og årgange.  Vi gør meget ud af, at her skal være rart og hjemligt – og det håber vi, du kan mærke, når du besøger os.

Vi glæder os til at se dig og din familie!