fbpx

Efterskolernes dag 2022

Dit livs eventyr starter på Adventure Efterskolen. Her får du chancen for at dykke langt ned under havoverfladen, se verden fra toppen af trækronerne eller suse afsted på pisterne. Og vigtigst af alt; gøre det hele sammen med 87 nye venner. Besøg vores efterskole på Efterskolernes Dag søndag den 25. september og hør mere om et år fyldt med store oplevelser!

Vi slår dørene op

Søndag d. 25. september kl. 13-17 slår vi dørene op og inviterer dig og din familie indenfor på vores skole. Vores søde elever står klar til at give en rundvisning og fortælle om hverdagen her på skolen, og vores lærere vil gerne tale med dig om dine muligheder.

Glæd dig til at opleve vores skole helt tæt på og høre mere om vores 9 linjefag: Adventure Race, Kajak, Windsurfing, Dykning, Esport, Ski og Snowboard, Outdoor, Træklatring og Drama. Linjefagene er vidt forskellige, men har ét til fælles: de giver dig store oplevelser sammen med dine efterskole-kammerater!

Mærk stemningen og oplev fællesskabet

Et år på vores efterskole er et år fyldt med fællesskab. Vi er en lille efterskole med kun 88 elever – og det giver os et helt særligt fællesskab, hvor alle kender hinanden på tværs af linjer og årgange.  Vi gør meget ud af, at her skal være rart og hjemligt – og det håber vi, du kan mærke, når du besøger os.

Vi glæder os til at se dig og din familie!

KOM TIL EFTERSKOLERNES AFTEN 11. JANUAR 18-21