fbpx

Rejser og oplevelsesture

 

Vi skal opleve verden – og gerne den lidt vilde del af den! Du vil få afprøvet dine grænser, når du rafter på en flod i Tyskland, føle et adrenalinrus når du rappeller ned af en klippeside i Tjekkiet, og opleve hvordan sammenholdet på skolen vokser på turene. Hvert år tager vi på tre fælles ture. De tre destinationer er: Tjekkiet, Østrig og Harzen.

Tjekkiet

Den første destination er Tjekkiet, hvor vi lover dig en kæmpe oplevelse med rafting, mountainbike, klatring mm. Her kommer du til at afprøve dine grænser og lære dine nye efterskolekammerater rigtig godt at kende!

Østrig

Den anden destination er Østrig, hvor vi tager på en skitur, og hvor eleverne fra Ski & Snowboard linjen vil være instruktører. Glæd dig til masser af knitrende sne, store bjergkæder og fællesskab på et helt nyt niveau.

Harzen

Den sidste destination er Harzen, hvor der f.eks. er mulighed for at komme ud på nogle af de 62 mountainbike-ruter i nationalparken. Du får storslåede naturoplevelser og masser af tid sammen med dine bedste efterskolevenner.

Der er ikke ekstraudgifter ved de tre fællesture.