Pakkeliste

Hvad skal jeg have med?

Ved skoleårets start medbringes…

Til værelset:

Dyne og hovedpude, rullemadras 90*200, 2 stræklagener.

Sengetæppe eller tæppe, sengelinned.

Toiletsager, håndklæder.

Bøjler til klædeskab.

Vasketøjskurv og vaskepulver.

Alm. Garderobe – Husk at påføre navn i alle ejendele.

Varmt tøj, ski undertøj/varmt undertøj.

Løbetøj, løbesko, træningstøj og regntøj, badetøj.

Indendørssko, Outdoorsko/vandresko, Sportstape, varmecreme.

Sovepose (en der kan klare det danske klima) liggeunderlag, bestik, krus, tallerken, vanddunk/drikkedunk.

Skriv navn i og på alt, så er det let at genkende, i tilfælde af at andre har noget lignende.

Praktiske ting:

Cykel – 100 % i orden. Cykelhjelm og lås skal medbringes.

Gul Sygesikringsbevis/Sundhedskort og Blåt Sygesikringsbevis/EU sygesikringskort (til udlandsrejser) og pas.

Kr. 50,- i kontanter til nøgledepositum til skab.

Hængelås (med bøjle str. ø 5 mm) og Kr. 200,- i kontanter til nøgledepositum til værelsesnøgle.

Hvis dit barn ønsker at bruge skolens vaskemaskine og tørretumbler, så koster det 10 kr. at bruge vaskemaskinen og 5 kr. for at bruge tørretumbleren.

Kommer dit barn syd for grænsen anbefaler vi at have dit CPR-NR. ved hånden.

Skolerelaterede arbejdsredskaber:

Pennalhus med blyant og viskelæder

Lommeregner, lineal, passer og vinkelmåler.

Notathæfte

Bærbar computer med Windows eller Mac. Det er ikke nødvendigt at købe software som Microsoft Office, da eleverne får det udleveret. Sæt navn på din oplader, da andre computere bruger den samme.

Stationær computer til e-sport. Sæt navn på dit udstyr som mus, tastatur og headset, da andre har noget lignende.

Ordbøger må gerne medbringes, men skolen tilbyder gratis digitale ordbøger. Skolen tilbyder også gratis digitale arbejdsredskaber til ordblinde. Programmet hedder App Writer. Skolen kan skaffe Cd-ord til dem som ønsker at arbejde med det.