Pakkeliste

Hvad skal jeg have med?

Vi har lavet en pakkeliste med ting du skal have med til skoleårets start. Du skal medbringe…

Til værelset:

Dyne og hovedpude, rullemadras 90*200, 2 stræklagener.

Sengetæppe eller tæppe, sengelinned.

Toiletsager, håndklæder, vækkeur.

Bøjler til klædeskab.

Vasketøjskurv og vaskepulver.

Alm. garderobe – husk at påføre navn i alle ejendele.

Varmt tøj, ski undertøj/varmt undertøj.

Løbetøj, løbesko, træningstøj og regntøj, gummistøvler og badetøj.

Indendørssko, outdoorsko/vandresko, sportstape, varmecreme.

Sovepose (en der kan klare det danske klima) liggeunderlag, bestik, krus, tallerken, vanddunk/drikkedunk.

Skriv navn i og på alt, så er det let at genkende i tilfælde af, at andre har noget lignende.

Praktiske ting:

Cykel – 100 % i orden. Cykelhjelm og lås skal medbringes. Cyklen skal være i tiptop stand, og det skal den være i 10 måneder.

Gult sygesikringsbevis/sundhedskort og blåt sygesikringsbevis/EU-sygesikringskort (til udlandsrejser) og pas.

Hængelås (med bøjle str. ø 5 mm) og kr. 400,- i kontanter til nøgledepositum til værelses- og skabsnøgle (vi har ikke MobilePay).

Hvis dit barn ønsker at bruge skolens vaskemaskine og tørretumbler, koster det 10 kr. at bruge vaskemaskinen og 5 kr. at bruge tørretumbleren.

Kommer dit barn syd for grænsen, anbefaler vi at have CPR-nr. ved hånden.

Vandrerygsæk.

Skolerelaterede arbejdsredskaber:

Pennalhus med blyant og viskelæder

Lommeregner, lineal, passer og vinkelmåler

Notathæfte

Bærbar computer med Windows eller Mac. Det er ikke nødvendigt at købe software som Microsoft Office, da alle elever får det udleveret. Sæt navn på din oplader, da andre computere bruger den samme.

Stationær computer til eSport. Sæt navn på dit udstyr som mus, tastatur og headset, da andre har noget lignende.

Ordbøger må gerne medbringes, men skolen tilbyder gratis digitale ordbøger. Skolen tilbyder også gratis digitale arbejdsredskaber til ordblinde. Programmet hedder App Writer. Skolen kan skaffe CD-ord til dem som ønsker at arbejde med det.