AES 10

DIT AFSÆT TIL ET SELVSTÆNDIGT LIV

Vi vil i faget “AES10” give dig redskaberne og kompetencerne til at få en god start på din ungdomsuddannelse.

På Adventure Efterskolen er du i fuld sving med at opdage nye sider af dig selv. Undervejs vil du også møde ny og anderledes undervisning, og få en masse ny viden. Dette fag er dog kun for 10. klasse.

Indhold:

At gå i 10. klasse på AES er en ny måde at gå i skole.

Du skal have faget AES10, som er en ny måde at lære at studere og ikke kun modtage undervisning. I AES10 kan du udvikle din evne til at bruge og udvikle faglig viden, og se denne i nye sammenhænge.

Du skal videns indsamle, vurdere, undersøge og formidle et stof overfor andre, enten hele skolen, klassen, en lille gruppe eller lærerne.

Det er et skoleår opdelt i projekter – ofte gennemført i grupper, men også soloprojekter som du på forskellige måder skal have evalueret. Du skal have lyst til:

• At arbejde med din selvstændighed
  • At blive fagligt udfordret
  • At samarbejde med nogen, der også gider at bide sig fat i et emne
  • At udvikle dig og træne din rolle som kammerat og samarbejdspartner
  • At arbejde undersøgende – fx at tage ud og interviewe fagfolk
  • At modtage og give konstruktiv kritik
  • At være i dialog med din lærer, der skubber til netop den udvikling, som du er i gang med

Glæd dig – det bliver fedt.

Vores pige har fået et kæmpe boost efter et ophold på AES – Angela, forælder