fbpx

9. Klasse
Vi vil gøre dig studieparat!

9. klasse på Adventure Efterskolen er fyldt med action og eventyr. Uforglemmelige rejser. Nye venner og masser af fællesskab. Og – selvfølgelig – spændende, relevant undervisning, der forbereder dig på din fremtid og ungdomsuddannelse. Vi fylder din faglige rygsæk til bristepunktet, så du bliver helt studieparat. 

 

Niveaudeling

Du fortjener målrettet undervisning, der passer til netop dine fremtidsdrømme og dit niveau. Derfor har vi niveaudelt de fleste af vores boglige fag, så du bliver mødt på netop det niveau, du er. Langt de fleste af vores elever sigter efter en gymnasial uddannelse, men vi har også hold til dig, der vil i en anden retning.

Vi går op i din faglige udvikling. I at udfordre og møde dig netop der, hvor du er. Vi tilbyder fast lektiehjælp hver aften og har plads til elever med hjælpemidler, som f.eks. IT-rygsæk, i undervisningen – ligesom de høje undervisningsniveauer selvfølgelig er gymnasieforberedende.

Vi forbereder dig på fremtiden

På Adventure Efterskolen kan du gå til folkeskolens afgangsprøve i alle fag. De obligatoriske fag er: dansk, engelsk, tysk, matematik, naturfag, kulturfag og idræt. Vi tilbyder ikke fransk.

Vores mål er at forberede dig så godt som muligt på fremtiden – og vi gør os umage med undervisningen, så det forventer vi også, du gør. Vores dedikerede lærerteam brænder oprigtigt for at skabe rammerne for, at du kan udvikle dig fagligt såvel som personligt.

På Adventure Efterskolen betragter vi ikke et efterskoleår som afslutningen på folkeskolen, men derimod begyndelsen på din ungdomsuddannelse. Det betyder, at vi fokuserer på at gøre dig studieparat gennem spændende projekter, hvor du får et medansvar for din egen læring.

en hverdag fyldt med eventyr

Hverdagen på Adventure Efterskolen er fyldt med oplevelser – store såvel som små. Fra den allerførste uge, hvor sommerfuglene flakser i maven, og du møder dine klassekammerater for første gang til rejserne til Tjekkiet og Norge, skituren til Østrig og et hav af temadage, foredrag, koncerter, historieprojekter, uddannelsesdage og meget, meget mere.

Du får selvfølgelig også masser af tid på dit linjefag og kan sammensætte dit skema ud fra en lang række forskellige valgfag med alt fra bueskydning til teater.

Ikke to dage er ens, og vi giver dig et efterskoleår, du aldrig glemmer. Et år, hvor du får rykket dine grænser og lært en masse om dig selv, så du forlader skolen helt klar til dit næste eventyr.

Vi har fået en stærk og selvsikker dreng hjem med en bunke fantastiske oplevelser i rygsækken

– Helle, forælder