Vi vil gøre dig studieparat!

Vi ser efterskoleåret som begyndelsen på ungdomsuddannelsen og ikke som afslutningen på grundskolen. Derfor har vi stort fokus på at gøre dig klar til dit kommende studie.

Indhold:

Vi har niveaudelt de fleste boglige fag. Vi synes nemlig, at du fortjener at få en undervisning, som passer til dit faglige niveau. En stor del af vores elever sigter efter en gymnasial uddannelse, men vi har også hold for dig, der vil ud af et andet spor. Vi har plads til elever med IT-rygsæk og andre hjælpemidler.
På AES kan du gå til FP9 i alle fag.
Vi forventer af dig, at du giver den en skalle med skolearbejdet. Så vil vi til gengæld gerne love dig, at vi vil gøre os umage med undervisningen. Vi har en flok dedikerede undervisere, som brænder for deres fag.
Vi har fast tilbud om lektiehjælp hver aften. Vi går nemlig op i, at du får den hjælp du skal bruge, så du kan udvikle dig fagligt.

Anderledes uger

Undervisningen på Adventure Efterskolen er meget andet end de daglige lektioner. Vi har i løbet af året en del anderledes uger og dage, hvor skolen sættes på den anden ende.
Startuge, hvor man lærer hinanden at kende.
Intro tur – vi tager til Tjekkiet
Skiskole – i Østrig hvor vi alle lærer eller bliver bedre til at stå på ski.
Action tur – til enten Tjekkiet eller Norge
Slutuge, hvor vi får sagt ordentligt farvel til hinanden.
Dertil kommer et hav af ekskursioner, temadage, foredrag, koncerter, historieprojekter, deltagelse i konkurrencer, Idéfabrik og uddannelsesdage.
Glæd dig bare allerede nu!

Prøvefag i 9. klasse

Vi gør meget ud af den boglige undervisning, og du kan aflægge folkeskolens afgangsprøver i alle boglige fag.
De obligatoriske fag er: dansk, engelsk, tysk, matematik, naturfag, kulturfag og idræt
Vi tilbyder ikke fransk
I matematik, engelsk og tysk er undervisningen delt i niveauer, så du får en undervisning som passer til dig. De høje niveauer er gymnasieforberedende.

Vi har fået en stærk og selvsikker dreng hjem med en bunke fantastiske oplevelser i rygsækken – Helle, forælder