fbpx

10. Klasse

Vi vil gøre dig studieparat!

Vi betragter efterskoleåret som begyndelsen på ungdomsuddannelsen og ikke som afslutningen på grundskolen. Derfor har vi stort fokus på at gøre dig klar til dit kommende studie.

Indhold:

Vi har niveaudelt de fleste boglige fag. Vi synes nemlig, at du fortjener at få en undervisning, som passer til dit faglige niveau. En stor del af vores elever sigter efter en gymnasial uddannelse, men vi har også hold for dig, der vil ud af et andet spor. Vi har plads til elever med IT-rygsæk og andre hjælpemidler.

På AES kan du gå til FP9 i alle fag.

Vi forventer af dig, at du giver den en skalle med skolearbejdet. Så vil vi til gengæld gerne love dig, at vi vil gøre os umage med undervisningen. Vi har en flok dedikerede undervisere, som brænder for deres fag. Vi har fast tilbud om lektiehjælp hver aften. Vi går nemlig op i, at du får den hjælp du skal bruge, så du kan udvikle dig fagligt.

 

Anderledes uger

Undervisningen på Adventure Efterskolen er meget andet end de daglige lektioner. Vi har i løbet af året en del anderledes uger og dage, hvor skolen sættes på den anden ende, f.eks.:

Startuge, hvor man lærer hinanden at kende.

Intro tur – vi tager til Tjekkiet.

Skiskole – i Østrig hvor vi alle lærer eller bliver bedre til at stå på ski.

Action tur – til enten Tjekkiet eller Norge.

Slutuge, hvor vi får sagt ordentligt farvel til hinanden.

Dertil kommer et hav af ekskursioner, temadage, foredrag, koncerter, historieprojekter, deltagelse i konkurrencer, Idéfabrik og uddannelsesdage.

 

Prøvefag i 10. klasse

Vi gør meget ud af den boglige undervisning, og du kan aflægge FP10 prøver i alle boglige fag. Dog undtaget naturfag, hvor vi har udviklet vores egen interne evaluering.

De obligatoriske fag er: dansk, matematik, engelsk og AES 10. Du kan som boglige tilvalgsfag desuden vælge: tysk og fysik. Vi tilbyder ikke franskundervisning.

I matematik, engelsk og dansk er undervisningen delt i niveauer, så du får undervisning, der passer til dig. De høje niveauer er gymnasieforberedende.

 

KOM TIL EFTERSKOLERNES AFTEN 11. JANUAR 18-21