Efterår – Forår Linjefag

LINJEFAG EFTERÅR OG FORÅR

Race

Adventure er: ”Når man ikke ved hvad der venter rundt om næste hjørne”!

Adventure RACE er en kombinationssport. Du skal, med dit hold fra A til B så hurtigt som muligt. Undervejs skal du cykle, løbe, ro i kano eller kajak, rappelle, svømme og klatre op af mudrede skrænter. Alt dette foregår i et hæsblæsende tempo samtidig med du forsøger at holde styr på 17 kort som du har fået udleveret lige før start..

Aqua

Adventure Aqua er for dig, der elsker at være både over, under, på og i vandet.
På linjen beskæftiger vi os overordnet med discipliner som Kajak, Vandaktiviteter, Windsurf og Dykning
Så hvis der er en vandhund gemt i dig og drømmer du om at komme på en efterskole med kajak, windsurf og dykning, så er det på Aqua-linjen du hører hjemme!.

Outdoor

Er du vild med ødemarken? Lange vandringer eller kajak-ture som belønnes med mad over bål? Er du til græs i håret og sure sokker? Er du til fantastisk natur, til lyden af fuglesang under bøgehimmel og en lun sovepose på en kølig morgenstund? Alt dette sammen med dine bedste venner? 

Adventure Outdoor er en kombination af motion, friluftsliv, teambuilding og unikke udfordringer.

Så prøv Outdoor-linjen!

FitnessForPiger

En hal med spejlvæg og musikanlæg, et veludstyret fitnesslokale med bl.a. spinningcykler, kettlebells, maskiner, ”fitness-bolde” og vægte, stepbænke, hula-hoops, crossfit-udstyr, engagerede lærere og skov og strand med fantastiske løbe- og cykleruter står alt sammen til din rådighed et helt skoleår.

 De seks ugentlige timer indeholder bl.a.:
Styrke- og cardiotræning, dans, yoga, mindfullness og wellness, teori og en tur til KBH!

Derudover:
Holdet vil møde forskellige gæstelærere, ligesom vi er inde i Sønderborgs fitnesscentre for at prøve forskellige hold, som “Boot Camp”, “G R I T”, spinning og meget mere.