Boglige fag

HVAD ER ADVENTURE EFTERSKOLEN BOGLIGT?

Adventure Efterskolen er en boglig grundtvig-koldsk efterskole. Her må du godt være dygtig!

Du vil på Adventure Efterskolen lære det samme som i folkeskolen og mere til. Som du kan læse mange andre steder på vores hjemmeside arbejder vi på at etablere læringsrum, der vil gøre læring til en oplevelse og gøre dig nysgerrig på viden og indsigt. Vi lægger vægt på at du uanset dit niveau vil udvikle dig og blive inspireret via vores særdeles kompetente lærere.

Vi har følgende prøveforberedende fag:

Fysik/Kemi
Tysk
Samfundsfag
Geografi
Biologi

Business Starter – iværksætterkursus for 10. klasse.

Som PR-tiltag tilbyder vi 10. klasse et kursus i projektstyring, coaching og iværksætteri. Eleverne skal selv være innovative, komme med PR-idéer, ringe til kommunen, forvaltninger, skoler etc. og få aftaler i hus samt styr på det praktiske/formelle. Målet er at gøre eleverne selvstændige og give dem mod og erfaringer, de kan bruge på deres uddannelser/studier senere hen.

Læs mere om Business Starter her

Elev-Projekter i Business Starter:

Projekter 2014:

• Parade i Sønderborg med efterfølgende Adventure-Show i shoppingcenteret “Borgen”
  • Natløb i området
  • Mobilt Adventure Race – hvor eleverne tog ud på skoler og lavede Adventure Races
  • Video-PR – en produktion af video for at promovere skolen, samt de andre projekter

Projekter 2015:

• Ultimate turnering. Et projekt hvor eleverne tog ud på en skole for at promovere frisbee-sporten “Ultimate”
  • Fitness Event – hvor eleverne var på Gråsten skole og træne 7. klasser samt 8. klasser. Se video nederst!
  • Teambuilding dag – eleverne inviterer medarbejderne fra en lokal virksomhed på teambuilding, her på skolen.
  • Trailløb. Et projekt som mundede ud i et større motionsløb på skolen hvor fokus var at det skulle være “offroad løb”.

Projekter 2016:

• AES Eventyrløb – Et adventure race for elever på folkeskolerne i området.
  • AES Vandevent – Efter afslutningen på AES Eventyrløb, kunne eleverne hoppe i vandet og lave en masse forskellige vandaktiviteter
  • Fitness Event i Sønderborg – Dette projekt samlede penge ind til skolen ved at cykle i 6 timer
Bliv elev Book møde