8. klasse på Adventure efterskolen

KLASSETRIN

Adventure Efterskolen har undervisning for både 8., 9. og 10. klasse.

UNDERVISNING – DER UDFORDRER ALLE!

På AES udfordrer vi både dig, der gerne vil have et højt fagligt niveau, og dig, der kæmper med fagene i skolen.

BLIV KLAR TIL DIN UNGDOMSUDDANNELSE

Vi har skarp boglig undervisning, så du kommer godt fra start i dit videre uddannelsesforløb og kan give dine klassekammerater baghjul, når du starter i din ungdomsuddannelse.

NIVEAUDELING

På AES har vi niveaudeling i klasserne. Niveaudelt undervisning betyder, at du kommer til at gå i en klasse, der passer til netop dig.

I den første skoleuge screener vi dig og alle dine kammerater i dansk, som grundlag for klasseinddeling og undervisning. Vi vil nemlig gerne møde dig og udfordre dig – netop der hvor du er fagligt!

VALGFAG OG LINJEFAG

På Adventure Efterskolen, har du mulighed for at vælge mellem forskellige valgfag og linjefag. Vi er en efterskole, der har plads til dig – uanset dine interesser.

På Adventure Efterskolen er valgfag og linjefag således ikke fag, der tilhører en bestemt årgang. Det betyder, at når du går på Adventure Efterskolen, kan du vælge de fag, der har din interesse – uanset hvilken årgang du tilhører.

TAG 8. KLASSE PÅ ADVENTURE EFTERSKOLEN

8.klasse på Adventure Efterskolen har vi samlæst med vores 9.klasses elever. Vi sammensætter 8. og 9. klasserne efter det faglige niveau. På den måde får du en faglig standard, der passer til dit niveau, alt efter om du har brug for lidt mere tid og hjælp, eller du har brug for udfordringer.

TERMINSPRØVER OG ÅRSPRØVER FOR 8. KLASSE

I 8. klasse går du til terminsprøver ligesom 9. og 10.klasse. I slutningen af skoleåret går du til årsprøve. Dette kan være med til at udruste dig bedre til næste skoleårs prøver. Vi sætter også en høj faglig standard og forventer, at alle elever deltager aktivt i undervisningen og forberedelserne hertil. Dette gælder uanset, hvilket niveau du befinder dig på.

Det er mega hårdt, men det er en virkelig fed efterskole – Max, elev