Kom og besøg os

Dit livs eventyr starter på Adventure Efterskolen. Her får du chancen for at dykke langt ned under havoverfladen, se verden fra toppen af trækronerne eller suse afsted på pisterne. Besøg vores efterskole virtuelt på en af vores besøgsdage og hør mere om et år fyldt med store oplevelser!

Vi slår dørene op og inviterer dig og din familie indenfor på vores skole. Vores engagerede elever står klar til at give en rundvisning og fortælle om hverdagen her på skolen, og der vil være rig lejlighed til at tale med både lærere, forstander og elever om dine muligheder her på skolen.

Glæd dig til at opleve vores skole helt tæt på og høre mere om vores 9 linjefag: DramaAdventure Race, Kajak, Windsurfing, Dykning, Esport, Ski og snowboard, Outdoor og Træklatring. Linjefagene er vidt forskellige, men har ét til fælles: de giver dig store oplevelser sammen med dine efterskolekammerater!

Vi glæder os til at se dig og din familie!

Vores besøgsdage:

Virtuel besøgsdag: Onsdag den 23. marts kl. 19.
Mød os online til en snak om livet på vores efterskole! På besøgsdagen modtager du et link, hvor du kan deltage.

Fysisk besøgsdag: Søndag den 10. april kl. 13
Mærk stemningen og få en rundvisning og en god snak. Mød op kl 13 – her starter dagens program!

TILMELD DIG HER: