Kom og besøg os

Dit livs eventyr starter på Adventure Efterskolen. Her får du chancen for at dykke langt ned under havoverfladen, se verden fra toppen af trækronerne eller suse afsted på pisterne. Besøg vores efterskole på en af vores besøgsdage og hør mere om et år fyldt med store oplevelser!

Vi slår dørene op og inviterer dig og din familie indenfor på vores skole. Vores engagerede elever står klar til at give en rundvisning og fortælle om hverdagen her på skolen, og der vil være rig lejlighed til at tale med både lærere, forstander og elever om dine muligheder her på skolen.

Glæd dig til at opleve vores skole helt tæt på og høre mere om vores 8 linjefag: Adventure Race, Kajak, Windsurfing, Dykning, Esport, Ski og snowboard, Outdoor og Træklatring. Linjefagene er vidt forskellige, men har ét til fælles: de giver dig store oplevelser sammen med dine efterskolekammerater!

Vi glæder os til at se dig og din familie!

Vores besøgsdage

• Den 25. oktober kl. 13-15 (FULDT BOOKET)
  • Den 5. november kl. 17-19
  • Den 19. november kl. 17-19
  • Den 3. december kl. 17-19
  • Den 7. januar kl. 17-19
  • Den 28. januar kl. 17-19
  • Den 11. februar kl. 17-19
  • Den 25. februar kl. 17-19
  • Den 21. marts kl. 13-15

Tilmeld dig en besøgsdag her:

På grund af COVID-19 vil vores besøgsdage i år afholdes med særligt hensyn til Sundhedstyrelsens anbefalinger. Det er derfor kun muligt at komme to forældre og det barn der ønsker at se nærmere på efterskolen. Vi håber på jeres forståelse, og at I vil bidrage til, at vores skole fortsat er et trygt sted at komme.