ANSATTE

STEEEn

STEEN EMGREN

- FORSTANDER

Steen skal i gang med sit 3. skoleår som forstander på Adventure Efterskolen. Han kommer fra en stilling som dagtilbudsleder i Sønderborg kommune og før det som lærer, souschef og konstitueret forstander på hhv. Gerlev Idrætshøjskole og Idrætshøjskolen i Sønderborg. Efterskolelivet kender han fra en årrække som lærer på efterskolen Musik og Sang i Ollerup samt Haslev Idrætsefterskole. Steen er født i Sønderborg og bor i Dybbøl nogle få kilometer fra efterskolen, så han kender udmærket de smukke omgivelser og en masse mulige fremtidige samarbejdspartnere i lokalområdet. Steen sender ugentligt et brev ud til forældre og andre interesserede, om ugen der er gået. På denne måde ønsker han at bevare en god forældre og skolekreds-kontakt - brevene kan læses HER!

se@adventure-efterskolen.dk

dscn6998

JORMA VOIGT

- LÆRER

Underviser i fagene tysk, matematik og fysik/kemi. Jorma er nok skolens mest naturvidenskabsbegejstrede lærer, og elsker den åndelige udfordring. Derudover er Jorma, skolens uundværlige IT-ansvarlige. Der kan gå MANGE timer med den slags...

dscn7017

JACOB ODDERSHEDE

- LÆRER

Jacob er Akademiuddannet friluftsvejleder i teori og praksis med træklatring som speciale. Jacob underviser i matematik og biologi og er vild med vand på skolens AQUA-linje. Jacob er med til at udarbejde skolens sikkerhedsinstrukser og har flere års erfaring som instruktør inden for både træklatring, havkajak og vægklatring. Om vinteren er Jacob drivkraften bag ”Isbadning & Sauna” og han er en sand ildsjæl for al udendørs overnatning både sommer og vinter.

Thies

THIES FREESE

- LÆRER

Thies kommer fra Flensborg, og har tidligere været praktikant på skolen. Thies underviser i linjefaget Aqua, samt fagene engelsk, tysk og matematik. Derudover er han en eventyrlysten sjæl, som med sit store overskud forstår at favne eleverne. Han er en haj på et board, det gælder både med sne, vand og land som underlag. Thies er en rigtig vandhund. Han betragter havet som sit rette element!

KLAUS JESSEN

- LÆRER

Klaus er uddannet ved Aarhus Universitet i idræt og samfundsfag og står for undervisningen i disse fag. Han underviser desuden i Adventure Race og udover hans erfaring som træner, har han som udøver af sporten fyldt rygsækken med oplevelser fra stort set hele Danmark såvel som flere ture til udlandet.

Frederik Myssing Horst

- LÆRER

Frederik er underviser på Outdoor-linjen. Desuden underviser han i dansk, idræt og bold-bold-bold

Marianne Markussen

- LÆRER

Marianne underviser i dansk, tysk og "Hjælp, jeg flytter hjemmefra". Hun er desuden skolens UU-vejleder.

Mikkel Fjord-Larsen

- LÆRER

Mikkel underviser i dansk, engelsk, matematik samt business starter.

ANETTE LANGHOLTZ

- KØKKENLEDER

Anette har tidligere været ansat på Rens Ungdomsskole i 18 år og står sammen med Hanne for madlavningen og køkkenets tryllerier.

HANNE KJÆR

- KØKKENASSISTENT

Hanne er nærmest altid den første i køkkenet og bager nogle forrygende boller.

dscn6993

JENS SLOT

- PEDEL

Jens er en af Adventure Efterskolens to pedeller. Han holder udendørsarealerne pæne sammen med Khadim og er den som (siger han, med et smil på læben), ”reparerer alt det vi andre ødelægger”. På lærerværelset hænger "Jens Slots liste", som eleverne selv kan gå ind og skrive reperaturønsker på. I sin fritid kan Jens godt lide at cykle, dykke og fiske. Før han kom her var han en hårdtarbejdende tømrer i Norge.

KHADIM JAGHORI

- PEDELMEDHJÆLPER

Khadim er det altid smilende, hjælpsomme menneske som sørger for at opretholde ryddeligheden på skolens område.

CONNY CHRISTENSEN

- SEKRETÆR

Conny sidder med det økonomiske overblik lige indenfor døren, og er et bærende element for skolens hverdag.

KARINA KRISTIANSEN

- SEKRETÆR

Karina står for alt med elev tilmelding, telefonbetjening og mails. Hun er uundværlig for eleverne, idet hun administrerer elevbanken og busbilletterne hjem.

Birgit Røpke Hansen

- Inklusionspædagog

Birgit er skolens inklusionspædagog, og er med hvor der er behov for hende.