Windsurfing

Har du saltvand i blodet? Eller er du bare på udkig efter dit næste eventyr?

Kast dig ud i de brusende blå bølger, der omgiver efterskolen! Med Flensborg Fjord lige udenfor døren, får du adgang til nogle af de bedste windsurfing-spots i Danmark. Vi har udstyret klar, så du kan erobre vandet med dine klassekammerater.

Du kommer til at udvikle din balance og lære en masse om navigation, surfteknik og vandsikkerhed. Her bliver du ét med bølgerne!

HVorfor windsurfing på efterskole?

Når du vælger Windsurfing som linjefag får du vilde naturoplevelser, masser af tid på vandet og styrket din balanceteknik. Du bliver en del af et helt særligt sammenhold, hvor vi dyrker sporten og surferkulturen. Linjefaget er opbygget som et grundkursus. Det betyder, at både nybegyndere og øvede kan være med. Skolen har alt udstyr, du har brug for – så du hurtigt kan komme i vandet!

KAST DIG UD I DET

Når du surfer, er du fuldstændig underlagt naturen. Vejret, vinden og bølgerne spiller en altafgørende rolle, og derfor kommer du til at lære en masse om navigation og vejrforhold. Sikkerheden er altid i top, så du trygt kan kaste dig ud i bølgerne.

Hvis du er nybegynder, kommer du selvfølgelig også til at lære en masse om dit board og dit udstyr, så du hurtigt kan samle det hele og komme ud på vandet. Undervisningen kommer hele vejen rundt – fra vejr og vind til board og balance, når du er ude på vandet.

BØLGEBRUS OG ADRENALINSUS

Windsurfing er et adrenalinkick uden lige. Der er intet, der kan slå følelsen af at være ude på vandet med vinden brølende i øret. Derfor bruger vi også mest muligt tid i vandet. Vi træner forskellige surfmanøvrer, leger og laver boardspil i vandet.

Engang imellem tager vi på ture i lokalmiljøet – og andre gange, når vejret er for voldsomt, dykker vi ned i teorien eller tager på tur til den lokale svømmehal eller dyrker fitness.

ET UNIKT FÆLLESSKAB

På Hawaii har de surfet i flere hundrede år, og det er den historie, du bliver en del af, når du kaster dig ud i bølgerne. Der eksisterer en særlig surferkultur, og i undervisningen kommer vi til at tale om alt fra musik til tøj!

Du bliver en del af et helt unikt fællesskab, når du surfer. Der er altid en positiv stemning på linjen, og vi har det sjovt, imens vi lærer. Sommetider deler vi undervisningen op i mindre grupper, hvor du får til opgave at undervise dine klassekammerater – og bruge alt det, du har lært.